Over ons

Experts sinds 1957

Van bij de oprichting van Varoco ligt de focus al op auto-elektriciteit. Herman Van Rompaey begon in 1957 in een klein bedrijfspand in Borgerhout dat voordien diende als spoelafdeling voor de melkflessen van Inza. In 1986 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie in Wommelgem.

Momenteel telt Varoco 7 ervaren medewerkers die zich doorheen de jaren gespecialiseerd hebben in hun vakgebied en dat ook blijven doen. Met gerichte bijscholing en het opvolgen van alle technische vernieuwingen in onze markt blijven wij steeds op de hoogte van alle mogelijkheden voor uw wagen.

Service & kwaliteit

Wij voorzien een snelle service. Ook installaties voor taxi’s kunnen op korte termijn.

Sinds 1957

Onze jarenlange kennis en ervaring maakt ons een betrouwbare partner in de markt.

Maatwerk ook mogelijk

Niet enkel standaardoplossingen. Ook voor speciale wensen reiken wij u het juiste aan.

Een breed aanbod

Ons aanbod reikt verder dan enkel personenwagens. Ook voor taxi’s en bijzondere projecten zoals bijvoorbeeld speciale havenvoertuigen zoeken en implementeren wij ook technische oplossingen. Wij hebben zo al tonnen expertise opgebouwd in de Antwerpse haven.

Benieuwd wat Varoco voor u kan doen?

Onze certificaten

Vandaag zijn wij erkend installateur en hersteller van tachografen, plaatser van digitale taximeters met BELAC-accreditatie en werken wij volgens de ISO 9001:2008 – norm.

Gevonden wat u zocht? Wij helpen u verder!

Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij u ook op korte termijn verder helpen.