Taxi

Taximeters

Zonder taximeter geen taxi. Hier hebben we dan ook onze expertise stevig voor uitgebouwd. Zo zijn wij de enige Belgische invoerder van de Digitax M1 Mirror spiegelmeters.

Van deze taximeter heeft uw taxibedrijf ongetwijfeld meerwaarde. Van slimme tarifering tot simpele rittenregistratie en uitprinten van alle nodige data over taxiritten voor uzelf en voor klanten. Het is allemaal eenvoudiger dan bij een klassieke meter.

Bovendien is de Digitax M1 Mirror taximeter ook de eerste die MID-certificatie heeft gekregen. U bent dus volledig in orde met de regelgeving. Varoco heeft ook een BELAC- accreditatie voor het herijken van taximeters.

Uiteraard kunt u ook voor andere taximeters bij ons terecht zoals de klassieke Digitax F1 Plus. Maar ook voor ons M-Worker systeem met een totaaloverzicht van uw voertuigen en ritten.

Wij zijn tevens ook installateur van het FMS systeem. Dit systeem is vooral interessant voor grotere vloten.

Taxiverlichting

Bij Varoco voorzien we een groot aanbod van kwalitatieve taxilichten. Onder meer de populaire Barclay Mini is bij ons verkrijgbaar. Het voordeel van die verlichting is dat hij rondom verlicht en een uitstekende kwaliteit voor zijn prijs heeft.

Verder kunt u bij ons ook terecht voor originele lichten voor automerken zoals Mercedes.

Digitax Printer TRE

Performante taxi printers

Ook voor de printers in de taxi gaan we voor de toppers in de markt. Wij plaatsen de laatste generatie printers van Digitax. De printers kenmerken zich door een lage systeemoverhead, uitstekende printkwaliteit en een grote gebruiksvriendelijkheid. Zo is het vervangen van een printerrol kinderspel!

Zoekt u de ideale oplossing voor de bonprinters in uw voertuigen? Reken op Varoco voor een professionele printer in uw taxi’s en maak het uzelf, uw chauffeurs en uw passagiers straks zo makkelijk mogelijk.

M-Worker/Track en trace

Om snel in te spelen op de oproepen van uw klanten wilt u ongetwijfeld weten waar al uw voertuigen zich op ieder moment bevinden. Daarom installeren wij track en trace in uw boordcomputer. Dat wordt gekoppeld een het MWorker-systeem waarbij u onder andere uw auto’s real time kan volgen.

De software laat bovendien digitale rittenbladen toe en u kunt verschillende gebruikersrollen toewijzen voor de verschillende afdelingen van uw bedrijf. Het track en trace systeem voldoet aan de Belgische wetgeving.

Totaalproject taxi

Vanaf de installatie tot de finale keuring van uw taximeters mag u rekenen op onze dienstverlening. Varoco beschikt over een BELAC-accreditatie voor het herijken van uw taximeters. Dus ook dat mogen we voor u doen.

Wenst u bijkomend advies over de operationele of juridische kant? Weet u niet wat u moet doen rond nummerplaten, documentatie of vergunningen? Ook dan helpen wij u graag waar we kunnen vanuit onze jarenlange ervaring in de sector.

of laat uw nummer achter, dan bellen wij u op!

Waarom is Varoco uw partner voor taxi?

Met onze ruime ervaring in de sector, helpen wij uw taxibedrijf letterlijk en figuurlijk vooruit.

BELAC

Dankzij onze BELAC-accreditatie mogen wij al uw taximeters in uw voertuigen herijken wanneer nodig.

Hulp bij wettelijk kader

Een taxibedrijf kent heel wat administratieve rompslomp. In de loop der jaren hebben wij daar ook wat kennis rond verzameld. Vraag ons gerust om advies.

Spiegelmeters in België

Wij zijn de enige Belgische invoerder van de Digitax M1 Mirror spiegelmeter. De eerste met MID-certificatie.

Snelle herstellingen

Uw voertuigen zijn cruciaal voor uw bedrijf. Wij zorgen dat ze zo veel mogelijk blijven rijden. Reparaties doen we goed en met spoed.

M-Worker software

Met onze M-Worker software heeft uw taxibedrijf een efficiënte oplossing voor uw rittenbeheer, administratieve afhandeling en overzicht over uw wagenpark.

Gebruikersvriendelijke taxiprinters

Onze taxiprinters zijn toppers in de markt op vlak van efficiëntie en printkwaliteit.

"Vriendelijk, zeer behulpzaam en veel goede raad. Topbedrijf!"
S. De Meulenaer

Gevonden wat u zocht? Wij helpen u verder!

Neem zo snel mogelijk contact met ons op, zodat wij u ook op korte termijn verder helpen.